Moilas | Stenugnsbakat Tunnbröd

Moilas Gluten-Free
Stenugnsbakat Tunnbröd

3 st/210 g. Färskfryst

Detta mjuka och smidiga Tunnbröd är rikt på potatisflingor och bakat i en äkta stenugn. Det smakar fantastiskt med smör eller fyllt som en tortilla och är som bäst när det värms.  Vid uppvärmning i mikrovågsugn behåller flatbrödet sin smidighet, medan det i ugn blir härligt knaprigt. Det går även utmärkt att använda som pizzabotten.

Bakad i Finland
Pakaste

Denna delikatess är:

  • Glutenfri
  • Vetefri
  • Mjökfri
  • Laktosfri
  • Äggfri
  • Majsfri
  • Havrefri
  • Nötfri
  • Vegansk
  • Överkorsade axet symbol
  • Färskfryst
Visa mer arrow-down

Ingredienser

Vatten, potatisflingor, rismjöl, bovetemjöl, tapiokastärkelse, socker, jäsningsmedel (E450, E500), salt.

Kontrollera alltid produktinformationen även på förpackningen.

Näringsinnehåll

Beräknat värde/100 g1 kpl (70 g)
Energi890 kJ / 210 kcal623 kJ / 147 kcal
Fett0,80,6
-varav mättät fett0,10,1
Kolhydrater46,032,2
-varav sockerarter3,92,7
Fiber2,21,5
Protein3,72,6
Salt1,51,1
Laktos0,0

Bruks- och förvaringsanvisning

Bruksanvisning

Tina upp det frysta tunnbrödet i rumstemperatur 1 timme eller i mikrovågsugn med full effekt (800 W) i cirka en minut/bröd.

Förvaringsanvisning

Förvaring i -18 °C eller kallare. Upptinad produkt får inte frysas på nytt. Tillslut öppnad förpackning väl så att produkten inte torkar.

Beställningsinformation

  • GTIN: 6431903740627
  • DFP: 10 förpackningar

Hållbarhet

365 dagar