Moilas | Fröfralla

Moilas
Fröfralla

2 st/200 g.

Fröfralla är ett välsmakande glutenfritt bröd som innehåller frön som ger en utsökt smak och tuggmotstånd.

Förpackad i skyddande atmosfär och kan förvaras i rumstemperatur i upp till 4 månader från bakdagen. Fröfrallan är som bäst när den värms före servering. Värm i ugn eller airfryer för ett mjukt och saftigt bröd med knaprig yta.

Bakad i Finland

Denna delikatess är:

  • Glutenfri
  • Vetefri
  • Laktosfri
  • Äggfri
  • Majsfri
  • Potatisfri
  • Sojafri
  • Nötfri
  • Fiberrik
  • Vegansk
  • Vegansk
  • Överkorsade axet symbol
Visa mer arrow-down

Ingredienser

Vatten, glutenfritt fullkornsHAVREmjöl, ris (fullkornsmjöl, mjöl), frön 12 % (solrosfrön, linfön), psyllium, rapsolja, jäst, bovetemjöl, salt, konserveringsmedel (E200). Kan innehålla spår av mjölk.

Kontrollera alltid produktinformationen även på förpackningen.

Näringsinnehåll

Beräknat värde/100 g1 kpl (100 g)
Energi930 kJ / 220 kcal930 kJ / 220 kcal
Fett10,010,0
-varav mättät fett1,11,1
Kolhydrater22,022,0
-varav sockerarter0,90,9
Fiber8,28,2
Protein7,07,0
Salt1,01,0
Laktos0,0

Bruks- och förvaringsanvisning

Bruksanvisning

Fukta brödets yta med kallt vatten och grädda i airfryer eller ugn i 200 °C i ca 7 minuter. Låt brödet svalna ett par minuter innan du skär upp det. Man kan också rosta ett halverat bröd i brödrosten.

Förvaringsanvisning

Förvaras torrt i rumstemperatur. Förvara öppnad produkt i en försluten, tät plastpåse och använd inom ett par dagar. Ogräddad bröd kan även frysas ner.

Beställningsinformation

  • GTIN: 6431901420477
  • DFP: 6 förpackningar

Hållbarhet

120 dagar