Danskt smörrebröd med rostbiff
En mycket god och matig smörgås som passar bra att servera som förrätt eller som en lättare lunch eller middag.
(2 smörgåsar)
Ingredienser
2 st Moilas Mörk Rund
2 msk smör
2 salladsblad
4 skivor tunnskivad rostbiff
2 msk rostad lök (glutenfri)
8 cocktailtomater
6 cornichons
2 msk finriven pepparrot
Persilja Svartpeppar
Remouladsås:
0,5 dl creme fraiche
0,5 dl majonnäs
2 msk bostongurka
1 msk kapris
1 msk hackad persilja
Tillagning
- Tina bröden.
- Blanda alla ingredienser till remouladsåsen i en skål.
- Halvera tomater och cornichons.
- Bred smör på insidan av båda halvorna av bröden.
- Lägg på salladsblad, därefter rostbiff, remouladsås, rostad lök, tomathalvor och cornichons på underdelen av varje bröd.
- Toppa med riven pepparrot, persilja och malen svartpeppar. Lägg på överdelen.