Fröfralla med skinka och pepparrotskräm (4 smörgåsar)

Fröfralla med skinka och pepparrotskräm

Otroligt god smörgås där pepparrotskrämen lyfter smakerna till nya höjder och är en perfekt kombination tillsammans med den grova fröfrallan.
(4 smörgåsar)

Ingredienser

4 st Moilas Fröfralla
4 salladsblad 4-8 skivor rökt skinka
4-8 ostskivor
1 tomat

Pepparrotskräm:
200 g färskost
2 msk finriven pepparrot
Salt och peppar

Tillagning

  1. Pensla bröden med vatten och värm i airfryer eller ugn i 200 graders ugnsvärme i 5-7 minuter. Låt svalna.
  2. Rör ihop färskost och finriven pepparrot till pepparrotskrämen. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela bröden och bred på ett lager pepparrotskräm på snittytorna. Fyll bröden med salladsblad, skinka, ost och skivad tomat.

Använda produkter: