Reuben Sandwich
Den klassiska smörgåsen Reuben Sandwich är perfekt som matsäck under en vinterdag och vår glutenfria Mörk Rund är som gjort för detta recept!
Ingredienser
2 st Mörk Rund1 msk smör
Thousand Island-dressing eller majonnäs
2-4 skivor corned beef
2-4 skivor emmentalerost
2 msk surkål
rädisor skivade
Tillagning
Bred smör på brödskivorna och montera smörgåsen. Lägg först corned beef och ost på botten. Tillsätt surkål och dressing ovanpå. Pressa brödskivorna ordentligt mot varandra och slå in i plastfolie. Lägg smörgåsen i en papperspåse eller plastbehållare. Reuben-smörgåsen kan ätas utan uppvärmning, men den smakar bäst när den långsamt steks i smör i en stekpanna. En kort uppvärmning i mikrovågsugnen fungerar också, men värm inte smörgåsen för mycket för då kan den bli seg.