Moilas | Ciabatta med kyckling och pesto

Ciabatta med kyckling och pesto

En mättande och otroligt god smörgås med italienska smaker.
(4 smörgåsar)

Ingredienser

4 st Moilas Ciabatta
4 msk grön pesto
4 skivor tunnskivad grillad kyckling
1 tomat
1 st mozzarella (125 g)
8 basilikablad

Tillagning

  1. Pensla bröden med vatten och värm i airfryer eller ugn i 200 graders ugnsvärme i 5-7 minuter. Låt svalna.
  2. Skär tomat och mozzarella i skivor.
  3. Dela bröden i två delar och bred ut pesto på snittytorna.
  4. Lägg på en skiva kyckling på underdelen av varje bröd.
  5. Toppa med tomat, mozzarella och basilika.
  6. Lägg på överdelen.

Tips! Kycklingen kan uteslutas för en vegetarisk smörgås.

Använda produkter: