Köttbullesmörgås (3 smörgåsar)

Danskt smörrebröd med rostbiff

En mycket god och matig smörgås som passar bra att servera som förrätt eller som en lättare lunch eller middag.
(2 smörgåsar)

Ingredienser

2 st Moilas Mörk Rund
2 msk smör
2 salladsblad
4 skivor tunnskivad rostbiff
2 msk rostad lök (glutenfri)
8 cocktailtomater
6 cornichons
2 msk finriven pepparrot
Persilja Svartpeppar

Remouladsås:
0,5 dl creme fraiche
0,5 dl majonnäs
2 msk bostongurka
1 msk kapris
1 msk hackad persilja

Tillagning

  1. Tina bröden.
  2. Blanda alla ingredienser till remouladsåsen i en skål.
  3. Halvera tomater och cornichons.
  4. Bred smör på insidan av båda halvorna av bröden.
  5. Lägg på salladsblad, därefter rostbiff, remouladsås, rostad lök, tomathalvor och cornichons på underdelen av varje bröd.
  6. Toppa med riven pepparrot, persilja och malen svartpeppar. Lägg på överdelen.

Använda produkter: