Moilas | Brunchrullar med hasselnötter

Brunchrullar med hasselnötter

Söta och goda stekta tunnbrödsrullar som är fyllda med hasselnötskräm och hackade hasselnötter. De passar utmärkt som en lyxig brunch eller varför inte servera dem till dessert med en kula vaniljglass och bär.
(3 st)

Ingredienser

3 st Moilas Stenugnsbakade Tunnbröd
1 dl hasselnötskräm, t ex Nutella
3 msk hackade hasselnötter
1 ägg
1 msk mjölk
Ca 0,5 dl strösocker
Smör till stekpannan

Tillagning

  1. Tina tunnbröden i microvågsugn så att de blir mjuka. Låt svalna lite.
  2. Bred hasselnötskräm på tunnbröden och strö över hackade hasselnötter. Rulla ihop.
  3. Vispa upp ägg och mjölk på en tallrik.
  4. Rulla tunnbrödsrullarna i äggsmeten och stek dem på medelvärme i rikligt med smör i en stekpanna tills de blir gyllenbruna.
  5. Häll upp strösocker på en tallrik och rulla rullarna i sockret direkt när de är färdiggräddade.

Servera gärna med banan, jordgubbar eller andra bär.

Använda produkter: